ATK-palvelu Rauma

IT-palvelu Rauma Satakunta

etusivu
palvelut
yhteystiedot
caset

 

 

 

 


 

IT-PALVELUT

Työasemat

Laitteisto– ja ohjelmistoasennukset, kannettavien tietokoneiden ja pöytätietokoneiden asennukset.

 

Palvelimet

Palvelinasennukset ja ylläpito. HP-palvelimet ovat erikoisalaamme.

 

Verkot

Lähiverkon ja sen verkkolaitteiden ylläpito, palomuurien hallinta, internetyhteydet- ja liittymät. Langattomat verkot.

 

Konesalipalvelut

Suunnittelemme asiakkaalle sopivat konesalipalvelut palveluntarjoajan konesaliin esim. palvelimen siirron omista tiloista konesaliin, laitekaapin käyttöönoton internetliittymineen ja laitteiden asennukset.

 

Pilvipalvelut

Suunnittelemme esim. Office 365 -sähköpostin käyttöönoton ja toteutamme käyttäjien siirron uuteen järjestelmään, Skype for Business (pikaviestin, nettikokoukset) -käyttöönotot.

 

Virtualisointi

Toteutamme virtuaalipalvelinympäristöt Vmware-tuotteilla, mutta tarvittaessa myös Microsoftin Hyper-V:llä, joka sopii varsinkin pienille yrityksille. Muunnamme olemassa olevat rautapalvelimet virtuaalipalvelimiksi ja sijoitamme ne virtuaaliympäristöön. Toteutamme myös työasemien virtualisointia, jolloin työasemaympäristöä pystyy käyttämään keskitetysti palvelimelta etätyöpöytäsovelluksella.


Verkkotunnuksien (domainien) hallinta

Varaamme ja ylläpidämme asiakkaan verkkotunnuksia. Ylläpidämme nimipalveluita eli teemme tarvittavat ohjaukset www-sivuille ja sähköpostiin. Jos haluamasi verkkotunnus kuuluu tällä hetkellä jollekin muulle, tutkimme voisiko sen saada oikaisumenettelyllä. Teemme edellisiin liittyvät oikaisupyynnöt.

 

Etäratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme etätyöntekijöiden yhteydet toimistolle. Asennamme vpn-palvelimen toimistolle ja etäyhteysohjelmistot käyttäjien koneelle. Yhdistämme myös asiakkaan toimistot samaksi lähiverkoksi.

 

IT-tuki

Annamme kaikkiin toteutuksiimme tarvittavan IT-tuen. Annamme tukea myös loppukäyttäjille joko etänä tai tarpeen vaatiessa paikan päällä. Etätuki hoidetaan Teamviewer-etätukiohjelmalla.

 


Solventum Oy, Paloahteenvahe 14, 26100 Rauma, puh. 040-727 4056,